Superior Double Room

Dekoruar me elemente të drurit,kjo dhomë dyshe ofron kondicioner-ajrin-,TV-kabllon me ekran të rrafshët,minibar dhe një banjo me dush.Gjithashtu është pajisur me banjon në vaskë, artikujt për tualetin gratis.

Pajisjet e dhomes: Panorama e qytetit,kanalet kabllovike,TV-me ekran të rrafshët, tharëse flokesh,nxemja,dyshemeja e parketit/me drurë të fort,garderobe,WC,dush,vaskë,nevojtore,banjo,artikujt per tualetin gratis,kanalet kabllovike,servisi për zgjim,minibar,peshqirat,çarçafat.

Madhësia e dhomës: 35 m²
Madhësia e shtratit: 1 Mbretëreshë

TOP